Video's over wellbeing lifestyling

The Zi talk met
Andriana Landegent

De wereld is zo groot als je het zelf maakt. Hoe je het leven ziet is afhankelijk van perspectief en aanname. Het is mogelijk om te bewijzen dat iets bestaat, maar niet om te bewijzen dat het niet bestaat.

Andriana Landegent staat mensen (geen patiënten) bij om beter geïnformeerd en sterker het traject in regulier gezondheidszorg in te gaan. Ook meegaan met bezoek bij specialist en andere vragen stellen omdat meestal de schok van diagnose groot is. Naast deze mentale en emotionele steun is het ook mogelijk om het herstellingsproces na een gekozen ingreep te versnellen. Tevens is correcte informatie en interpretatie van resultaten van alle onderzoeken heel belangrijk voor juiste keuzes van behandelingen.

Het zelfhelingsvermogen is te ondersteunen met vele methoden en technieken. Andriana werkt met alles wat vibraties beïnvloed omdat wij als mensen uit vibraties en frequenties bestaan.

Luister hier elke dag naar

Bruce H. Lipton, PhD is een internationaal erkende leider in het overbruggen van wetenschap en geest. Stamcelbioloog, bestsellerauteur van The Biology of Belief en ontvanger van de
Goi Peace Award 2009, is gastspreker geweest in honderden tv- en radioprogramma's en keynote presentator voor nationale en internationale conferenties.


Dr. Liptons nieuwe wetenschappelijke benadering veranderde ook zijn persoonlijke leven. Zijn diepere kennis van celbiologie benadrukte de mechanismen waarmee de geest lichaamsfuncties controleert en impliceerde het bestaan van een onsterfelijke geest. Hij paste deze wetenschap toe op zijn persoonlijke biologie en verbeterde niet alleen zijn fysieke welzijn, maar ook de kwaliteit en het karakter van zijn dagelijks leven.

"Het moment dat je je perceptie verandert, 

is het moment dat je de chemie van je lichaam herschrijft."

Het kost slechts enkele seconden

Chunyi Lin is een internationaal erkende Qigong-meester met een master in holistische genezing. Zijn vloeiendheid in tal van Chinese dialecten gaf hem de zeldzame kans om te studeren bij veel van de meest gerespecteerde Qigong-meesters in zijn geboorteland China.


Qigong (uitgesproken als "chee-gong") is een traditionele geneeswijze in de Chinese geneeskunde waarvan wordt aangenomen dat het de mentale, fysieke en spirituele gezondheid ondersteunt door middel van zachte beweging, meditatie en ademhalingstechnieken.

Verhoog je toevoer en stroom van energie door het lichaam en verleng je levensduur en ontwikkel kalme mentale en emotionele toestanden.