Zendrix
ENERGIE
VREUGDE
HARMONIE

Alles is goed, zolang u maar dicht bij u zelf blijft 

en u volledig kan richten op herstel.

Wellbeing Lifestyling

Over Andriana

Mijn professie van zelfstandig ondernemer in de kleding productie industrie heeft mijn honger om het mooiste te kunnen ervaren in deze sector gestild. De vele Internationale reizen heeft de wereld groter gemaakt en veel woorden toegevoegd aan mijn grote 'book of life'.


Eén aspect is een rode draad geweest: holistisch perspectief m.b.t. gezondheid en welzijn en de connectie van alles en iedereen met elkaar. Woorden zoals duurzaamheid, circulair, natuurlijk biologisch en vakmanschap zijn altijd basiswaarden geweest in al mijn activiteiten. 


Van mijn vader, die een spirituele leider was in Indonesië en mijn echtgenoot, die werkzaam was als biochemicus.  Als wetenschapper zocht hij naar uitleg van zijn overtuiging dat DNA het portaal is van de fysieke en energie wereld.

Sinds kort heb ik de moed gehad om beide schatkisten open te maken en de inhoud mijzelf eigen te maken.  Dit is een mooi en bijzonder proces dat ik met veel liefde wil delen met degene die hiervoor open staan. 

Oplossend, verhelderend, duidelijk voor jezelf

Wellbeing Lifestyling

OVER ZENDRIX

Wetende dat de westerse kijk op de gezondheidssector zijn eigen beperkingen heeft, heb ik het pad gekozen van methodieken en kennis die juist onbegrensd is en de drieluik van lichaam, geest en ziel stimuleert.

Onze natuurlijke staat is de balans tussen een fysiek gezond lichaam, geest en ziel. Alles wat ons uit balans haalt is biologisch niet natuurlijk.  Mijn perspectief is om deze drie tot een samenhang te maken.


Wat betekent Zendrix? Het is een voorbeeld van iets wat niet uitgelegd, maar wel ervaart kan worden. Met 'zen' ga je op zoek naar een permanente staat van vrede zonder lijden. Daarbij is het niet nodig om buiten jezelf naar antwoorden te zoeken.

Je kan de antwoorden vinden op dezelfde plaats waar de vragen zijn ontstaan. Met 'drix' sta je met alles wie je bent als mens gegrond in onze maatschappij.

Zendrix kan je  helpen met jouw wellbeing lifestyling.

Wilt u meer vrijblijvende informatie? 

Neem dan contact op voor een 20 minuten vrijblijvende kennismaking met Andriana. 

Graag ontvang ik van u:


+ contactgegevens

+ huidige situatie omschrijving: wat is klacht en diagnose

+ fase waarin u zich bevindt: informeren, (lab)testen, behandelingstraject

+ waar heeft U behoeft aan?

+ welke momenten van de dag en week prefereert u een kennismakings gesprek?